martes, 26 de abril de 2011

PASTIS DE TONYNA

Ingredients per 4 persones:
1 Llauna de tonyina de 150 grs.
1 llauna de llet evaporada de 400 grs.
2 cullerades de tomàquet fregit.
4 ous.
Sal i Pebre.
1 culleradeta de mantega.
Anxoves i olives.

Elaboració:

  • Esmicolar la tonyina i barrejar amb tots els ingredients, excepte la mantega, batent bé.

  • A continuació, cobrir un motlle en format d’anella, vessar la barreja allisant la superfície i introduir al microones, connectant-lo al 75% de potencia, durant 7 minuts.

  • A continuació, pujar la potencia al màxim i connectar 4 minuts més.

  • Punxar amb una broqueta per comprovar que està ben quallat i si la broqueta surt neta, retirar el motlle del microones i deixar-lo reposar.

  • Per últim, una vegada fred, desemmotllar i decorar amb enciam al gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario